Opis forum
Moderator
W związku z tym że niestety , ale na moje zapytanie ogólne o pomoc dla naszego kolegi nasz Lider się nie odezwał , jestem zmuszony z przykrością stwierdzić ,że opuszczam z żalem ten sojusz . NIe umiem pogodzić się z faktem że lider naszej drużyny nie zdobył się na odwagę pomóc słabszym ,pomagać lepszym od siebie to każdy potrafi sztuką jest nie brać , a nieść pomoc .
Dziękuję wszystkim serdecznie za wszelką pomoc jaką z waszej strony dostałem ,
Jeśli chodzi o te surowce które wam wysłałem to życzę sobie abyście wykorzystali je jak najlepiej.
I jeszcze jedna rzecz jaka mi się tutaj nie podoba to to , Że sam Lider proponuje handel z ofertą 1:3 co jest niedorzeczne , bo jeśli ja chce coś kupić to zawsze płacę więcej niż sprzedający
Choć przyznam że byli tu tacy (niewielu ,bo niewielu), którzy za darmo dostali surowce i wcale tego nie żałuję ,cieszę się że ja też mogłem komuś pomóc.
[b]P.S obiecuję nie atakować graczy poniżej 50k punktów
Pozdrawiam macius1973
Słowo do lidera
Proszę mnie wykreśli z listy tego zarządu [/b]
Użytkownik
nie odchodz z sojuszu......................
Uważam, że jeśli macius1973 odszedł z sojuszu miał ku temu podstawy.On był jedną z dwóch osób z sojuszu, które pomogły mi odzyskać stabilność gdy atakował mnie agresor. Jeżeli macius1973 odszedł z sojuszu ja solidaryzuje sie z nim i też odchodzę. Pozdrawiam ggrreenn
Użytkownik
to juz jego decyzja.......................
Użytkownik
ja nie wiem............................... cos ostatnio lider zaniedbuje sie. bo nie udziela sie w sprawach sojuszu.............Landsil masz racje Macius1973 byl najbardziej aktywnym i pomocnym w radach graczem............
ja chciałem edytować, a tu prosze niestety nie bardzo doswiaczyłem bycia w sojuszu poza pomocą paru osobom bo własnago wroga zwyczajnie poprosiłem aby mnie zostawił
trochę mija się to z celem a wolę odejść teraz niż jak zacznie się jakaś wojna.
Tak więc to było pożegananie. życze powodzenia tym którzy zostają może uda się wykrzesać trochę współpracy.
Użytkownik
wojna to juz sie praktycznie rozpocznie sie jak kolejny beda odchodzic.............. troche mi zal zostawic ten sojusz.............................
jeszcze w niedalekim odstempie czasu nasz sojusz liczył ponad 60 osób z czego pozostało tylko 41
i ja chyba też będe musiał odejsc, jestem ciągle atakowany przez gracza który ma ponad 20k punktów co ja mam zaledwie ponad 6k. Na wsparcie ze strony to widac jak z poprzerdnim graczem, jednego czego nie wiem to czy nasz lider nie zaczoł grac od nowa pod innym nickiem. Pozycja 12:43:8.
Ostatnio edytowany przez karwosz (2008-04-25 17:23:26)
Użytkownik
liczy mniej bo 20 wylecialo za nieaktywnosc. a lider juz sie tydzien nie odzywa..............
jak sie do soboty lider nie odezwie odchodze z tego sojuszu.....................nie ma po co byc w tym sojuszu jak sie rozsypuje;/
Ostatnio edytowany przez PetrCech22 (2008-04-25 17:54:42)
Użytkownik
lider si nie odzywa to si trzeba obrazu obrażać i odchudzić jak dzieci
Użytkownik
ja sie nie obrazam...................... ale nawet nie raczyl sie odezwac.
Administrator
tak tak wszyscy macie racjie to moja wina ze nagle sie sojusz rozsypal... ale czy ktos sie spytal dlaczego sie tak dzieje. kazdy tylko umie sie gniewac i obrazac...
Użytkownik
niestety co dzien nasz sojusz liczy mniej;/;/;/